New Shades

18.06.2013 af: Tine Kategori: Nye køb

image

image

Nyder sommervejret med et par nye solbriller på næsen. Købt på et marked på Mallorca til 40 kr. Der er vist ingen tvivl om at der er hentet en del inspiration fra Ray Ban:-). Jeg skulle dog bare have et par billige briller, som kan tåle at ligge løst i tasken. Det nænner jeg ikke med de andre.

Om lidt håber jeg at Anton vil tage en lur i barnevognen, så jeg kan slænge mig i hængekøjen. Jeg er alene med ham i disse dage, og det var nok ikke den bedste beslutning at lade ham få sin 5 måneders vaccine igår. Han har lidt feber. Og sammenholdt med varmen er han ret pylret. Heldigvis har en Sun Lolly og en kold Faxe Kondi holdt mig kørende:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “New Shades

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier