Zara Shiny Ballerina

13.06.2013 af: Tine Kategori: Nye køb

Indrømmet! Der er ikke meget tid til shopping på en ferie med børn. Men jeg fik alligevel sneget mig i Zara, hvor jeg købte disse ballerinaer med hjem. Faktisk var jeg lige ved at få to forskellige størrelser med hjem, men den vakse ekspedient nåede at pointere at jeg havde både en 38 og en 39 i hånden. Heldigvis fandt de den højre sko i str. 39 også, så jeg kunne få dem med hjem til Danmark.

Jeg har efterfølgende fundet ud af at ballerinaerne også findes i en nude version, og jeg håber at de kommer på udsalg i løbet af sommeren. De er nemlig rigtigt behagelige, og så sætter de bare lige lidt fut i et almindeligt outfit. Jeg gav bare noget mindre end hvad de sælges til online. Mener det var ca. 225 kr, hvilket er mere rimeligt i mit hoved.

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Zara Shiny Ballerina

 1. Pingback: Mallorca Outfit

 2. Hej 🙂 Jeg er virkelig faldet for de her sko (i nude)…. SUK! Tænker, at jeg nok er nødsaget til at bestille dem over nettet – men bliver lige nødt til at vide, om de er “normale” i størrelsen?

  Hvor købte du dine henne (hvilket land)?

  Tak for svar – og en hyggelig blog 🙂

  • De er ret normale i str. Jeg bruger normalt 38/39 og har disse i en 39. De nude er virkelig også smukke. Jeg overvejer dem stadig selvom indlægget efterhånden er gammelt:-)

   Jeg købte dem på Mallorca.

   Tak fordi du læser med.

 3. Pingback: Grey Top

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier