Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Sommer

22.07.2013 af: Tine Kategori: Baby, Lykken er, Snik snak


Mange tak for alle de mange søde og opmuntrende kommentarer til forrige indlæg. Det er jo en meget personlig ting at fortælle til fremmede, men som jeg skrev, så står mange andre sikkert i min situation, så jeg synes det er vigtigt at fortælle at selvom alt ser fint ud på overfladen, så behøver de ikke være det.

Denne weekend har humøret dog været helt i top. Vi har været udendørs alle vores vågne timer, og det er altså bare dejligt. Især i det her fantastiske vejr. Jeg fik endda 45 minutter i hængekøjen, da børnene sov. Så dejligt!

Om nogle timer går turen til hovedstaden, hvor jeg skal skråle med på blandt andet Let Me Entertain You i Parken i aften. Glæder mig så meget til bare at være Tine – uden at være mor. Bare i et par timer:-)

Print Friendly

2 thoughts on “Sommer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier