Ferie ferie ferie

04.08.2013 af: Tine Kategori: Bloggen, Lykken er, Rejser, Snik snak

image

Vi har holdt ferie i mine forældres sommerhus på Lollands sydkyst den sidste uges tid, og derfor har der været stille på bloggen. Sommerhuset ligger nemlig uden for alt mobilt netværk og anden telefonforbindelse, så vi har læst bøger og blade i stakkevis i stedet for. Ikke en gang fjernsynet har været tændt, for der er kun tyske kanaler. Offline tilværelsen har faktisk været ret befriende. Men jeg har godt nok også savnet at kunne følge med i hvad der sker rundt omkring.

Vi har lavet mange ting i ferien. Både Lalandia og Knuthenborg Safaripark er blevet besøgt. Til stor glæde for især Sofia. Det meste af vores tid er dog blevet brugt ude i det gode vejr. Og der er røget en del is ned. Det hører ligesom med til en ferie. Alle regler og rutiner er blevet brudt, og det har både forældre og børn nydt i fulde drag. Snart vender vi næsen mod Fyns land, og på lørdag venter der en 2 års fødselsdag. Tænk at min lille pige allerede fylder to år. Det bliver så stort at se hende puste lysene ud på kagen!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier