My View

29.10.2013 af: Tine Kategori: Hverdagens momenter

20131029-134702.jpg

Jeg beklager virkelig de meget få indlæg! Jeg begyndte på job igår, og havde ikke den bedste optakt med sygdom i weekenden og pjevsede børn pga. vintertiden. Nu dukker jeg dog lige op til overfladen med et live shot fra stuen. Bamse nærstuderes inden sengetid. Anton følger sin storesøster i ALT, og det bedste er at stå lige ved siden af hende når hun ser TV eller spiller på iPad’en. Så sødt:-)

Det var dejligt, men hårdt, at starte på job igår. Jeg har virkelig savnet at komme lidt væk fra baby, bleer og barnevognsture. Jeg er startet i en ny afdeling, og har derfor brugt de første par dage på at sætte mig ind i alle de nuværende og fremtidige projekter. Der bliver nok at tage sig til, men det er jo dejligt. Jeg har det bedst med at have gang i mange ting samtidig, og det må siges at være gået i opfyldelse nu.

Jeg har endnu ikke nået at savne mine børn. Anton har det godt med far på barsel og Sofia hygger sig i vuggestuen. Og jeg synes det er dejligt at komme hjem til to banditter, som har savnet deres mor og derfor falder mig om halsen.

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “My View

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier