My Little Ones

04.11.2013 af: Tine Kategori: Baby, Hverdagens momenter

Jeg ville ønske jeg havde mere tid til bloggen, men fuldtidsarbejde og to små banditter efterlader ikke meget fritid. Jeg er nogle gange på fra kl. 4.45, hvor Anton typisk vågner og ind til kl. 20, hvor Sofia bliver puttet. Og så skal jeg altså ærligt indrømme at jeg bare smider mig på sofaen. Tit sover jeg før kl. 21, for der er simpelthen ikke mere energi tilbage efter sådan en lang dag.

Men jeg ville ikke bytte det for noget. For mine børn betyder ALT for mig. Lige meget hvor tidligt de vågner, hvor umulige de kan være og hvor meget legetøj de kan hive frem på gulvet, så glemmer jeg alt, når de har lyst til at putte med deres mor i sofaen inden sengetid. Det er simpelthen så dejligt at holde om dem på samme tid. Lige dér er jeg meget stolt over hvad kæresten og jeg har produceret med kun 17 måneders mellemrum:-)

På trods af manglende tid får bloggen lov til at eksistere for jeg elsker mit lille frirum. Dog må jeg nok indse at indlæggene vil blive færre end førhen. Jeg håber dog stadig at I vil læse med selvom der ikke er en daglig opdatering. Jeg har stadig masser at fortælle om og mange dejlige billeder at vise. Jeg synes jeg har fundet er meget godt mix mellem hvad jeg har på, hvad jeg køber, hvad mine børn laver og hvad vi foretager os som familie. Og de ting, vil jeg holde fast i fremover.

Print Friendly, PDF & Email

8 thoughts on “My Little Ones

 1. ikke at jeg ville gøre mig godt på en blog, men det var da værd at overveje… du har monday moments – så kunne du jo have wedensday guest star 🙂

  • Tak, søde Anne. Det er faktisk sjældent der kommer så gode billeder ud af kameraet, da de børn jo har alt for meget krudt i numsen til at sidde stille. Så når de endelig begge er inde for rækkevidde, så er det bare med at knipse løs:-)

 2. Hvor er I søde – alle 3 🙂 De ligner hinanden rigtig meget, og ser ud til virkelig at kunne lave noget ballade 😉

  Selvfølgelig skal de prioriteres over bloggen, men jeg kender godt det med at synes, det er et dejligt lille frirum 🙂

  • :-). Sjovt at høre fra andre at de ligner hindanden. Jeg synes jo de er meget forskellige. Men jeg lægger nok også mærke til de små forskelle.

   Selvom det er svært at finde blog-tid, så ville jeg ikke undvære den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier