Pretty Ballerinas

08.11.2013 af: Tine Kategori: Nye køb, Snik snak

Berlin turen for en måneds tid siden, nåede jeg jo lige 30 minutter i KaDeWe. Jeg havde heldigvis gjort mig nogle tanker inden besøget, og vidste at jeg gerne ville have et par klassiske sorte ballerinaer med hjem. Jeg har nemlig skambrugt mine Zara flats hele barslen og jeg kan ikke være bekendt at have dem på mere. De er mega udtrådte og ikke ret pæne i farven mere.

I KaDeWe fandt jeg hurtigt frem til Pretty Ballerinas, da de er meget rost for deres behagelige pasform. Og jeg må sige at jeg ikke var i tvivl, da jeg fik dem på. 1200 kr. er selvfølgelig noget af en sjat for et par ballerinaer, men de er virkelig smørbløde at have på. Og alle pengene værd. Mine fødder kan sagtens mærke at der er kræset lidt mere for materialerne og udformningen. Jeg er sikker på at vi nok skal blive rigtigt gode venner når først det igen er varmt nok til at hoppe i små sko.

Lige nu er vi på vej ned gennem de jyske motorveje for at tilbringe en weekend i Hamburg uden børn. Mest af alt kommer weekenden til at handle om tosomhed mellem mig og kæresten. Vi skal sove længe, spise sen aftensmad og nyde hinanden i spaafdelingen. Men vi skal da nok også shoppe lidt:-). Jeg mangler et par vinterstøvler og regner stærkt med at finde nogle i de tyske butikker. Jeg prøvede ellers et par fra Apair i Magasin. Men der blev jeg altså for nærig! 2200 kr. var simpelthen for meget. Så nu må jeg jo på udkig igen.

Print Friendly, PDF & Email

5 thoughts on “Pretty Ballerinas

  1. Pingback: Rosemunde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier