Adventskonkurrence #1

01.12.2013 af: Tine Kategori: Konkurrencer

Jeg kan ikke prale af præmiesummer på over 40.000 kr. eller samarbejde med store firmaer, men jeg kan til gengæld love 100% hyggelige adventskonkurrencer hele december måned. Jeg har selv sponsoreret gaverne og derfor laver jeg også mine helt egne regler. Ingen “likes” på Facebook eller tilmelding til nyhedsbreve er nødvendigt her.

Det eneste du skal gøre er at skrive en hilsen i kommentarfeltet. Så trækker jeg en tilfældig vinder søndag den 8/12-13, når den næste konkurrence bliver lagt op.

Håber I har haft en god 1. december. Jeg synes det er helt specielt, da Sofia i år er stor nok til at forstå lidt af konceptet. Igår lavede vi juledekorationer og spiste æbleskiver i lange baner. Det var simpelthen så hyggeligt. Jeg glæder mig virkelig til juleaften, da jeg ikke kan vente med at se julelysene i hendes øjne når hun ser juletræet. Det bliver så stort!

Print Friendly, PDF & Email

19 thoughts on “Adventskonkurrence #1

  • Præcis! Din F må også kunne forstå noget af det efterhånden. Jeg synes det er så hyggeligt at snakke om julen med Sofia, for hun synes det er spændende med julemand og nisser på loftet.

 1. Hej Tine.

  Glædelig 1. december til dig og din lille familie.
  Her har vi også julehygget hele weekenden, og specielt Molly på tre et halvt år vild med det hele! Hvem ville ikke også være det, når man har to prinsesse chokoladekalendere, en Ramasjang pakkekalender samt adventsgaver fra tre sæt bedsteforældre

 2. Så smukke øreringe – dem ville jeg gerne vinde!
  Har selv børn med samme korte afstand som du, og synes det er så hyggeligt at følge lidt med hos jer!

  Julehilsner

  Kristina

  • Det er altid dejligt med ligesindede. Jeg elsker også at følge med i andres hverdag, så jeg håber bloggen giver et meget godt indblik i hvordan det er at være mig:-)

   Julehilsner til dig også.

 3. Virkelig fin øreringe, den vil jeg da gerne vinde..
  Lyder som en perfekt 1 december med æbleskiver og det hele. 🙂
  Og en hyggelig blog du har dig, jeg elsker og følge med. 🙂

 4. Sikke en skøn blog du har.
  Det var faktisk ved et tilfælde jeg fandt den.
  Søgte på dåbskager, og vupti, der dukkede din op.
  Og har lige siden fulgt din blog.
  Og synes du er super god til at inspirere. Både med dit tøjvalg og tilbehør, men også når i har været på tur / ferie (ja jeg har også læst de ældre opslag du har lavet op bloggen 😉
  Mange hilsner
  Bente

 5. Pingback: Monday Moments #16

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier