Monday Moments #16

03.12.2013 af: Tine Kategori: Hverdagens momenter

Min mandag blev lidt anderledes end først forventet. Anton havde første dag i vuggestuen – samme stue som Sofia. Vi startede med at aflevere dem begge, og blev i vuggestuen en times tid. Anton har selvfølgelig besøgt dem mange gange før, og han har også leget på stuen adskillige gange den sidste måned. Han er derfor vant til stedet og “kender” også pædagogerne. Han var derfor ret tryg ved at være blandt de andre, og vi vurderede at vi godt kunne lade ham sove dér. Så da han var blevet puttet, lod vi Sofia lege med de andre og vi kørte hjem.

Jeg havde kun lige fået tændt computeren for at lave noget arbejde, da de ringede fra vuggestuen. Sofia havde 38, 5 i feber og Anton var ret pylret. Så afsted med os for at hente dem hjem igen! Da vi kom sad Anton dog trygt på en pædagogs skød, og ænsede os næsten ikke. Han var helt opslugt af legetøjet. Men han er ved at få fortand nummer to, så nogle gange kan han godt blive lidt pylret. De tog heldigvis begge en god lur i barnevognene (samtidig, yay!), og jeg kunne derfor arbejde intenst i et par timer.

Sofia blev bare varmere og varmere, og hun endte med at ligge helt stille på sofaen. Det gør hun ellers ALDRIG! Hun er normalt i fuld forspring hele dagen. Man ved derfor at hun er sløj, når hun vil putte eller ligge i sofaen. De røde kinder er også tydelige tegn på sygdom. Hun er stadig sløj, så idag har hun haft en fridag med farmand mens Anton har haft et par timer i vuggestuen.

Heldigvis overgav begge unger sig til søvnen kl. 19, og vi kunne derfor nyde en rolig aften på sofaen. For et par uger siden købte jeg et par paddehatte i træ i Rema 1000, og de er nu i fint selskab med Kähler lyshusene.

HUSK AT DELTAGE I ADVENTSKONKURRENCEN OM ET PAR ØRERINGE

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Monday Moments #16

  1. Årh… Stakkels lille pus… Her kæmper vi også med feber, snotnæse og ondt i ørene og sådan har det været on/off i de sidste 6 uger…

    God bedring med hende…

    • Tak. Mon ikke man som småbørnsforældre godt kan indstille sig på næsten konstant sygdom fra 1/11 – 1/3?!

      Der florerer fod-, mund- og håndsyge i vuggestuen, så det er nok det, hun har raget til sig. Det tager en uges tid at komme over, så der er da håb forude.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier