Anton 1 år

12.01.2014 af: Tine Kategori: Baby, Lykken er, Tumling

For præcis et år siden vågnede jeg med små veer. Aftenen før havde jeg godt kunne mærke, at noget var begyndt at ulme i min krop, men jeg regnede ikke med at jeg ville føde på terminsdatoen, altså den 12. januar. Jeg havde sovet godt om natten, og Sofia sov af en eller anden årsag rimelig længe den morgen, så jeg var utrolig frisk, da jeg vågnede ved otte tiden. Under morgenmaden blev veerne dog stærkere og midt på formiddagen måtte vi aflevere Sofia til svigerforældrene. Jeg kunne godt se, hvor det bar henad:-)

De næste par timer prøvede jeg at hvile lidt på sofaen, og efter middag blev fødegangen kontaktet. Og så fik jeg sendt kæresten ned i Spar efter en pariser toast. Det havde jeg lige lyst til på det tidspunkt;-). Toasten blev puttet i ovnen, men da den var færdig havde jeg så ondt, at vi måtte køre med sygehuset. Jeg nåede vist kun et par bidder, for kæresten fortalte at han måtte smide toasten ud næste dag. Der lå den stadig i bilen.

Velankommet på fødegangen blev jeg installeret i et varmt karbad. Der var nemlig ingen pauser under mine veer, og den erfarne jordemoder mente at varmt vand ville kunne lindre lidt. Det ved jeg nu ikke om det gjorde, men efter en time i vandet, var jeg klar til at føde. Og uden smertestillende fødte jeg den smukkeste lille dreng i karret kl. 17.01, lørdag den 12. januar 2013.

Tænk at han allerede er 1 år. Han er jo stadig min lille marcipangris. Men jeg kan godt se at han er hastigt på vej mod at blive en energisk lille dreng! Han er så tilllidsfuld og smiler til alt og alle. Han er virkelig en charmer. Helt modsat sin storesøster, som nærmest ikke var til at lokke et smil ud af, da hun var på hans alder. De er faktisk ret forskellige på flere punkter. Anton kan sagtens lege på gulvet med sit legetøj i lang tid uden at opsøge os. Han kravler bare lidt rundt og undersøger alting. Sofia var derimod helst ikke mere end 1 meter fra os. Og det er hun stadig ikke. Hun leger sjældent selv (ikke at jeg forventer det), men hun vil helst have os med.

Nå… Det skulle jo ikke handle om forskellene på dem! Ville egentlig bare dedikere indlægget til min dejlige lille Anton.

Tillykke, bassemand!

 

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

16 thoughts on “Anton 1 år

 1. Stort tillykke til og med Anton. Det første år er gået. Hvor er det vildt og hvor er han stadigvæk mega lækker.

  Håber I får en rigtig dejlig dag sammen.

 2. Forsinket tillykke med din store dreng!
  Lige et spørgsmål: Din Brenda kjole fra Whiite – hvordan er den i størrelsen? Overvejer den nemlig kraftigt nu hvor den er sat ned en del steder på nettet.

  //B

  • Mange tak, B!
   Kjolen er meget normal i størrelsen – måske lidt til den store side. Min er en str. 42, og den er rigeligt stor i det. Den er ikke stram over hofterne, da den jo spændes ind, og der er også masser af plads til både barm og arme.

    • Hvis du finder en i en anden farve, så sig til. Der findes nemlig bukser og bluse i en rødlig farve, men kan ikke finde dem nogle steder. Ibi Støving havde det på til modeuge i august. Måske det kun var en prøve?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier