Endeløst

19.01.2014 af: Tine Kategori: Baby, Dagens, Snik snak

Jeans fra Junarose, bluse fra Peppercorn og støvler fra Belmondo

Jeg beklager at jeg ikke tjekker mere ind. Men de af jer, der følger mig på Instagram, tinethespacebetween, ved at vi igen har været ramt af sygdom. Det startede onsdag, hvor jeg blev ringet hjem af vuggestuen allerede kl. 10. Sofia havde fået dårlig mave. De havde åbenbart allerede sendt nogen hjem med det i sidste uge, og nu var det altså nået til os!! Torsdag morgen virkede hun dog frisk igen, og de blev derfor begge sendt af sted. Klokken var dog ikke mere end 9, da vuggestuen igen ringede. Maven drillede stadig. Fredag tog vi ingen chancer, og Sofia fik en fridag med mor. Jeg havde i forvejen taget en fridag, for at have en dag for mig selv, men nu blev det en dag med lillefisen. Det var nu også meget hyggeligt – om end det ikke blev til det shopping, jeg havde håbet på:-).

Anton er heldigvis gået fri af al det her maveonde. Torsdag var han dog også hjemme fordi han dagen før havde fået sin 1 års vaccine, og var lidt pylret. Håber ikke det rammer ham på mandag, når en ny arbejdsuge truer. Jeg er snart godt presset af at have børns sygedage. Arbejdsopgaverne løser jo ikke sig selv, og det er umuligt at arbejde med to poder hjemme. Så jeg måtte altså tage lidt af fridagen i brug på at læse mails. Men hellere det end at stresse over en masse ting på mandag:-)

Billedet er fra før sygdom. Eller skulle jeg sige imellem sygdom. Jeg tror endnu ikke vi har haft en fuld uge uden sygdom af en eller anden art. Lad os håbe at februar bliver bedre, og ikke ender i endeløs sygdom. Er det kun os, der er så hårdt ramt???

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Endeløst

  1. Det lyder godt nok til, især på insta, at mange er ramt – især børnefamilier. Puh, det må være hårdt. Håber snart I kommer ovenpå, selv er jeg heldigvis aldrig syg (7-9-13)

    – Anne

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier