Dip Dye Sweater

30.01.2014 af: Tine Kategori: Dagens

 

 

 

En kold mandag blev tilbragt i en ny sweater fra St. Martins. Jeg købte den torsdag i sidste uge. Vi har nemlig fået barnepige, så i stedet for at haste hjem fra job, kan jeg nu enkelte eftermiddage, nå at ose lidt inden jeg tager mod Odense. Det er luksus! Anbefaler det til alle børnefamilier. Det er virkelig alle pengene værd. Og børnene elsker det. Nina er super god til at lege med dem, og Sofia har allerede spurgt hvornår hun skal sove hos os:-). Vi er så privilegeret at Nina har arbejdet i vuggestuen det sidste stykke tid, så børnene er allerede vant til hende. Desværre skal hun til Asien til sommer, men lige nu nyder vi bare at hun kan hente ungerne en gang om ugen – og måske passe dem en aften fra tid til anden, så vi kan komme i biografen. Jeg har seriøst ikke været i biografen i over 1½ år!!

Skoene er af de helt praktiske fra Wolverine. Jeg afleverer nemlig ungerne hver morgen, og med en på armen og en i hånden samt en taske i den anden hånd, så skal jeg stå fast i sneen. Så de normale vinterstøvler er i tasken, så jeg kan skifte når jeg kommer på arbejde.

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Dip Dye Sweater

 1. Du ser godt ud, Tine! -Lækker strik og fede støvler. Dejligt at de både er praktiske og også seje 😉 -Barnepige lyder som en fantastisk idé! Vi er heldigvis så priviligerede at der nærmest er 5 bedsteforældre ret tæt på, som gerne vil passe Muffin. Og halvandet år uden at være i bio? Jeg troede at jeg havde rekorden: 8 mdr. 🙂

  • Tak, søde Ann!!
   Det må være dejligt med 5 bedsteforældre. Mine forældre bor på Lolland, så de er ikke så tilgængelige, og kærestens far er lige blevet opereret, så han skal holde sig i ro. Så vi er lidt overladt til os selv for tiden. Det er bare mega hårdt ikke lige at kunne blive aflastet lidt for at gå i fx bio. Det ville jeg virkelig gerne snart.

 2. Lækker strik…

  Og sådanne dage hvor andre henter ungerne er guld værd. Julie har mormor-dag hver tirsdag hvor mormor henter i BH og jeg dermed ikke behøver at springe ud af døren klokken 16.00 for at nå at hente inden BH lukker 16.30.

  • Dejligt med en mormor dag. Ville ønske det kunne lade sig gøre i vores familie. Som du siger så er det dejligt bare én dag om ugen ikke at skulle stresse afsted.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier