Partners in Crime

07.02.2014 af: Tine Kategori: Baby, Snik snak

Lige en status på livet som mor til en på 13 måneder og en på 2 ½ år. Det er hårdt! Det er f***ing hårdt. Især oven på en uge, hvor kæresten har været syg siden mandag, og hvor jeg begyndte at hoste som en søløve i igår!! Hatten af for alle mødre, der får hverdagen til at hænge sammen, får lavet mad, har rene børn, passet sit arbejde og ser nogenlunde ud. Jeg synes sgu jeg har svært ved at nå alting. Heldigvis har vi jo kunne tage os den luksus at hyre en barnepige/rengøringshjælp, så vi ikke skal bruge flere timer hver weekend på at få huset støvsuget. Det letter altså bare mit hjerte, at jeg kan tilbringe kvalitetstid sammen med ungerne i stedet for at rende rundt med støvkluden i hånden. På en almindelig hverdag ser jeg jo kun børnene et par timer om morgenen og det samme om eftermiddagen. Det er noget af en kamel at sluge kun at se sine børn 4 timer om dagen. Men sådan er vilkårene jo for en helt almindelig dansk familie. Barnepigen giver os en mulighed for at give ungerne en kortere dag i vuggestue. Lige som os andre, kan de jo også godt trænge til at komme tidligere hjem og hygge en dag.

Sofia og Anton er virkelig partners in crime. Anton er så observerende lige for tiden. Så hvis han ser at Sofia pjatter ved spisebordet, så kan vi være sikre på at han kopierer hende. Eller hvis hun synger og danser, så sidder han også og rocker med. Det er så sødt! Han har dog ikke helt knækket koden med at gå, men man kan se at det irriterer ham grænseløst, når hun render rundt i huset, og han må nøjes med at kravle efter. Han halser dog efter med sin gåvogn, og det er en fest, hvis Sofia vil sidde i den imens. I det hele taget vil han gerne lege med hende, men hun er desværre meget kontrollerende på det punkt, og ender mange gange med at tage legetøjet fra ham i stedet for at lege sammen med ham. Det dét med at dele er ret svært for en trodsig toårig;-)

God weekend!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier