Best Friends Forever

25.03.2014 af: Tine Kategori: Baby, Tumling

Det er sjældent, der er mulighed for at tage et fælles billede af banditterne. Og når det lykkedes, så kigger de til hver sin side. Men det er nu også mere charmerende at have et ikke opstillet billede af dem end at tvinge dem til at sidde stille. For det gør vores børn faktisk ikke! Der sker noget hele tiden. Især Sofia er svær at styre på to tønder land, men Anton er også ved at lære det. Han bliver jo mere og mere mobil, og det betyder at alt, hvad der kan kravles op på, bliver kravlet op på. Så det er med at have øjnene på ham hele tiden. Han er dog ikke begyndt at gå endnu, så det er begrænset hvor langt, han kan kommer inden vi fanger ham, men han har som sin søster ingen frygt i livet, og kravler gerne op i sofaen, op på skamler eller ned af trapper.

Der er jo 17 måneder mellem dem, og jeg synes tydeligere og tydeligere man kan mærke at de har et helt specielt bånd. Den ene skal kun blinke med øjnene, og så ved den anden at det fx betyder : nu skal vi lege med klodser eller nu skal vi ned på værelset. Nogle gange kan vi slet ikke følge med i deres leg:-). Men lige som andre søskende så kan vi også have adskillige dage, hvor de driller hinanden hele tiden. Det undgår man nok ikke:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier