Saint Tropez blondebluse

22.04.2014 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer

I søndags stod den på den årlige påskefrokost med hele min fars familie på Lolland. Det har vi gjort hvert år så længe, jeg kan huske. Det er selvfølgelig lidt anderledes når nu der er små børn, men tidligere kunne der godt være tomme snapseflasker og kortspil en masse. De små banditter sætter dog en naturlig grænse for alkoholindtaget, og jeg havde da også taget tjansen med at køre til os hjem til Fyn sidst på aftenen. Men det gjorde nu ikke så meget, for Anton stod selvfølgelig op kl. 5 den dag, så jeg var godt træt, da vi stod på færgen kl. 19 for at sejle hjem til øen.

Jeg var hoppet i min forholdsvis nye bluse fra Saint Tropez. Den købte jeg, da kæresten løb halvmarathon i København for en måneds tid siden. Faktisk købte jeg en del i Saint Tropez butikken på Strøget, men da det jo går lidt trægt med outfitbilleder for tiden, så har I en masse til gode:-).

Blusen har den fineste ryg med et bindebånd i nakken, men det glemte jeg selvfølgelig at tage billeder af i farten. Ungerne var nemlig allerede placeret i deres autostole, da jeg lige stjal kæresten i 30 sekunder for at tage et par billeder. Så det skulle altså gå lidt hurtigt!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier