Striber på tværs

19.04.2014 af: Tine Kategori: Dagens

Den stribede kjole understreger nok bolledejsmaven og den manglende talje lige lovligt meget, men den anden dag havde jeg lyst til at hoppe i en kjole. Det gør jeg ellers aldrig på en arbejdsdag, men i onsdags, hvor solen var lovet frem, blev jeg så inspireret af det gode vejr, og endte derfor i kjole, strømpebukser og ballerinaer.

Kontoret var ryddet for mennesker og jeg kunne derfor lufte lårbasserne i fred. Jeg er jo åbenlyst plussize – og stolt af det – og vil gerne hylde mine former, i stedet for at gemme dem, men jeg synes også det er lidt af en overvindelse at vise så mange former på arbejdet. Jeg kunne godt ønske mig at kjolen lige var 5-10 cm længere. Så ville jeg nok bruge den lidt oftere på jobbet. Den er lige kort nok. Især på de dage, hvor den står på præsentationer for kollegaer eller ledere. Der må det gerne være lidt mere tildækket:-)

Jeg håber I nyder påsken. Vi holder pt. ferie på Lolland, men er tilbage i Odense i morgen.

Print Friendly, PDF & Email

7 thoughts on “Striber på tværs

  • Den er nemlig dejlig forårsagtig på trods af de mørke striber. Jeg må sætte mig det mål, at gå mere i kjoler eller nederdele.

 1. Syntes du ser skøn ud i kjolen.
  Jeg har også indimellem kjole på, selvom jeg mest er en buksepige.

  Har mange sommerkjoler som kun kan bruges sydpå under varmere temperaturer end vi har her i Danmark.
  Men har en svaghed for sådanne kjoler. Godt at turen går 10 dage til Grækenland i juli.

  Har i planer om en bryllupsrejse?
  Måske uden børn?
  Kan anbefale jer at tage til santorini .
  Der er så ubeskriveligt flot.

  • Uh, dejligt med en ferie syd på. Vi er selv ved at kigge på sommerferie, men kan ikke bestemme os for om vi skal bestille nu eller satse på en afbudsrejse?!

   En egentlig bryllupsrejse bliver det nok ikke til for vi vil gerne af sted med børnene – og begge dele er der nok ikke finanser til;-). Vi holder ferie lidt senere på sommeren og har pt. Mallorca i kikkerten. Det er så dejligt tæt på, og har en masse børnevenlige strande.

   Kæresten og jeg har snakket lidt om at give hinanden en forlænget weekend i morgengave. Faktisk har mine forældre allerede sagt ja til at passe en gang i efteråret. Så det bliver vist vores form for bryllupsrejse.

   Santorini er super smukt. Jeg var dér for snart 10 år siden. Jeg husker stadig solnedgangen fra toppen af byen Oia. Det var helt magisk.

 2. Pingback: Stribet Vila kjole

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier