Stribet Vila kjole

14.04.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Vægttab


Kjole fra Vila og støvler fra Belmondo

Et outfit fra i går, hvor det trods alt var lidt bedre vejr end i dag. Jeg tilbragte dog det meste af dagen i et koldt og utæt mødelokale, så jeg havde slet ikke fået tøj nok på. Mine tæer var dybfrosne efter et par timer, og jeg måtte varme mig under et medbragt halstørklæde. Men trods kolde tæer, så var det dejligt at hoppe i strømpebukser og kjole. Det er ikke noget, jeg gør mig så meget i. For næsten 1 år siden prøvede jeg også, men jeg er ikke blevet bedre til det.

Jeg må dog ærligt indrømme at kjolen sidder noget bedre her 12 måneder og 14 kg efter. Maven ser knapt så rund ud og lår, kinder og arme er også svundet en del ind;-), så måske jeg efterhånden godt kan være bekendt at vise lidt ben frem på jobbet! Har I nogle gode fifs til kjoler til arbejdet? Måske ligefrem direkte links til webshops med tækkelige kjoler?

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Stribet Vila kjole

  1. Hvilken forskel! Du er SÅ pæn i alle de kjoler du viser på bloggen 🙂 Kan du ikke bruge nogen af dem på arbejde?

    • Årh, mange tak! Jeg er desværre ikke den store kjolepige til hverdag. Ved festlige lejligheder tager jeg altid kjole på, så det er faktisk lidt mærkeligt. Og det gør nok at jeg synes mine kjoler er for festlige. Jeg skal nok lige lære at gøre dem hverdagsagtige, for så kan de jo sagtens bruges.

  2. Det er jo vildt tydeligt, at der er sket noget i løbet af det år ! Den kjole sidder jo super på dig nu 🙂 godt gået.

  3. Du ser brand godt ud på billedet 🙂 Jeg køber somme tider kjoler herinde: http://www.inwear.dk/ De er lidt dyrere, men de har udsalg min. 2 gange om året, så hvis man ikke behøver de seneste nye, så kan man godt finde fine kjoler til ca. 400 – 500,- De er god kvalitet, og så sidder de pænt på mig, som har lidt former 🙂 Og de har altså også gerne en god længde ift. arbejdstøj 🙂

    • Tak, hvor er du sød;-) Og tak for tippet. Havde glemt alt om InWear. Det købte jeg i mine helt unde dage, men det er lang tid siden, jeg har kigget nærmere på deres tøj. Jeg vil nemlig også gerne have lidt længere kjoler til arbejdsbrug, så jeg må hellere tjekke dem ud:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier