Dagens efter thaimassage

21.05.2014 af: Tine Kategori: Dagens

Jeg fik den vildeste thaimassage mandag aften, og det har resulteret i at snotten står ud af hovedet på mig. Om det har nogen sammenhæng ved jeg ikke, men snotten kom mens jeg lå på briksen, så jeg går ud fra at udrensningen efter massagen er i gang for fuld udblæsning. På trods af at jeg nu går rundt med snue, så var massagen faktisk rigtig god. Massøren gik virkelig i dybden og jeg fik løsnet alle mor-musklerne! Dem kender I nok godt. I ved, de der spændinger man får i arme, skuldre og lænd, når man løfter på børn hele tiden. Vi har faktisk en massageordning på arbejdet, som jeg benytter mig flittigt af, men det er godt at få en længerevarende massage en gang i mellem. Thaimassagen varede over 1 ½ time, så hele kroppen fik en tur. Det var fantastisk!

Og endnu mere fantastisk er vejret. Vi har nydt Bededagsferien i fulde drag og ungerne fik brændt en masse energi af i både haven og på diverse legepladser. Jeg har virkelig to hard core udebørn. De farer om i haven lige så snart de kommer hjem selvom de har været ude hele dagen i vuggestuen. I går fik de lov til at lege med vand og sand mens vi gjorde klar til grill-aftensmad. Det var et hit at kunne rende rundt i ble og bygge sandslotte (og rode i vådt sand).

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Dagens efter thaimassage

  1. Hvor henne fik du thai-massage? I Odense? Hvis ja, hvor i Odense – kunne godt trænge til samme tur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier