Tirsdag på Munkebjerg Hotel

06.05.2014 af: Tine Kategori: Dagens

20140506-174949.jpg

Jeg har været væk fra bloggen et par dage. I lørdags blev jeg nemlig overrasket af 15 tøser, som holdte et brag af en polterabend for mig. Jeg troede bare at jeg skulle til fødselsdagsbrunch hos min søster, men da min nevø åbnede døren til sit værelse, stod der en flok fnisene tøser bag den. Så weekenden blev lige lidt anderledes en planlagt;-)

Jeg skal nok komme med et helt indlæg om selve dagen når jeg får adgang til billederne, men hvis I er for nysgerrige så kan lidt af det ses på min Instagram tinethespacebetween. Dagen involverede en masse drinks, så det har været lidt hårdt at komme oven på igen. Arbejdsmæssigt er det en travl uge, så i skrivende stund er jeg til salgsmøde på Munkebjerg Hotel ved Vejle. Og onsdag og torsdag er også booket op med møder ude af huset, så jeg tror jeg er godt træt på fredag.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

6 thoughts on “Tirsdag på Munkebjerg Hotel

 1. Glæder mig til at se mere om din polterabend 🙂

  Jeg har muligvis ikke læst helt grundigt nok om det der trænings noget du har gang i. Men jeg har tænkt over på de sidste par billeder, at du ser ret slank ud!

  • Orv tak!

   Jeg kan desværre ikke se på vægten at jeg er startet med træning, men jeg kan mærke at vægten har omfordelt sig. Og det er jo ikke at kimse ad:-)

 2. godt du havde en hyggelig dag – jeg var temmelig ramt søndag også, puha troede man blev klogere med alderen!

  • Jeg gjorde det gerne igen! Søndag (og mandag) var hård at komme igennem. Jeg nåede lige to timers søvn inden Anton vågnede!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier