Bryllupsforberedelser

09.06.2014 af: Tine Kategori: Bryllup

Nu er vi gået ind i den sidste uge, og jeg kan for alvor mærke at alle forberedelserne er gået igang.

I fredags fik jeg farvet hår, og der blev øvet opsætning. Opsætningen må I vente med at se, men rapunzel håret er jeg ganske tilfreds med. Jeg har investeret i extentions, for ifølge søster er de uundværlige i brudehår. Så har man (hun) nemlig lidt mere at arbejde med, og der kan laves nogle mere fyldige opsætninger.

Jeg har også nørklet lidt med figurer til brudekagen – som jeg by the way – endnu ikke ved, hvordan kommer til at se ud. Feststedet står også for kagen, og jeg har flere gange rykket for hvad de kan lave. Men de vender ikke tilbage. Det er sgu lidt mærkeligt ikke at have nogen anelse om det, når nu det er ens bryllup. Heldigvis har jeg ikke nogle sindssyge krav, men blot et ønske om at vide, hvad jeg kan forvente. Er det for meget forlangt?

Vi har lavet bordplan. Det tog faktisk ikke så lang tid, som forventet, da det faldt ret naturligt. Vi skal sidde ved runde borde, og da vi bliver 50 mennesker,  er det 6 borde med 8 eller 9 personer. Jeg er tilhænger af at man skal sidde ved siden af sin partner, og sidde sammen med bekendte. Ikke at man skal kende alle ved bordet, men det er trods alt dejligt at kende sin bordherre lidt.

Jeg har gået pakke fra Babydekoration, som trods navnet ikke kun sælger baby ting. De sælger også pom pom’er og jeg har bestilt 30 i forskellige farver og størrelser. De skal hænge i loftet og give lidt liv til de hvide lokaler.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Bryllupsforberedelser

  1. Flot, flot hår! Glæder mig enormt meget til at se hvad det bliver til på dagen 🙂

    Ej, jeg synes ærlig talt ikke det er for meget forlangt, at du gerne vil vide lidt om jeres bryllupskage! Men jeres topfigur er til gengæld nuttet 🙂

    • Tak, søde Camilla. Mht. kagen så synes jeg også det er lidt flabet at han ikke melder noget ud. Det er jo meget smag og behag, hvordan man gerne vil have sin kage. Jeg giver ham dog et kald senere, så jeg kan få ro i sindet.

      Håret er jeg også spændt på, men ved at det nok skal blive godt. Det er jo fordelen ved at have en frisørsøster. Kun kender efterhånden mine likes og dislikes så godt at hun rammer mine ønsker meget godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier