Så kom dagen

14.06.2014 af: Tine Kategori: Bryllup

20140614-060931-22171682.jpg

Klokken er 05.59 og jeg har ikke sovet siden kl. 05.14. Faktisk har jeg slet ikke sovet særligt meget i nat. For sommerfuglene bakser rundt i maven.

Denne uge har jeg gået rundt i en tåge, og har haft meget svært ved at koncentrere mig om andet. Tankerne har fløjet rundt. Jeg glæder mig SÅ meget til senere i dag. Både til at hoppe i min smukke kjole, til gå op ad kirkegulvet med min far, til at kysse min lækre gom, til at spise god mad med alle mine venner og familie, til at danse brudevals med min udkårne og til at gå glad i seng efter en fantastisk dag.

Jeg brugte det meste af dagen i går på at gøre mig klar. På at få ordnet fødderne og få shellac på fingerneglene. Pynte festlokalet med en masse smukke pom pom’er fra babydekoration.dk. Wauw, det blev fint! Og om eftermiddagen stod den på sommerfest i vuggestuen, og om aftenen var huset er fuld af gæster, som skulle sætte æresporten op. Den blev forresten rigtig fin!

Kl. 9.45 skal jeg ind til min søster, som skal sætte hår og lægge makeup, og så følger der ellers et stramt program for at kunne være klar til kirken kl. 15. Fotografen kommer når brudekjolen skal på, og så følger han os hele dagen, til efter brudevalsen er danset. Så der kommer vel lidt billeder ud af dagen, som jeg kan vise jer;-)

Wish me luck!

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Så kom dagen

  1. Hav en helt eventyrlig dag! Hvor er det sejt at nå så meget dagen før den store dag – festlokalet ser super fint ud med de skønne pompom’er 🙂
    Jeg håber for jer at alt bare klapper (og ville lidt ønske at det var mig, hihi) – og så glæææder jeg mig til du viser lidt billeder (fantastisk beslutning med fotograf hele dagen, det er jeg sikker på at du bliver SÅ glad for). Endnu engang: TILLYKKE!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier