De første bryllupsbilleder

16.06.2014 af: Tine Kategori: Bryllup

20140616-210312-75792252.jpg

Lad mig starte med at sige tak for alle lykønskningerne. Vi havde en fantastisk dag i lørdags. Faktisk kunne vi ikke ønske os bedre. ALT klappede og vi festede til den lyse morgen med de bedste mennesker.

Vi venter stadig på de officielle billeder, men har skrabet lidt sammen fra venner og familie, så dem starter vi med.

Hvad vil I gerne høre om ifm. brylluppet? Jeg har så meget at fortælle at jeg nærmest ikke ved, hvor jeg skal starte. Eller vil I gerne bare se billeder? I dagens lykkelige anledning har min mand ( hvor er det mærkeligt at skrive det!) nemlig sagt ja til at optræde på bloggen. Det er vist ikke sket før i de snart fem år, jeg har blogget.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

26 thoughts on “De første bryllupsbilleder

  • Mange tak. Vi havde virkelig den bedste dag. Sjovt som man kan gå og være nervøs for om alt nu også falder på plads, og når dagen så kommer, så klapper ALT bare!

  • Tak! Jeg er så utålmodig og tjekker hele tiden min mail for at se om fotografen har redigeret billederne. Kan slet ikke vente med at se flere.

 1. Stort tillykke (endnu en gang ;))

  Det HELE!!! Ja, vi vil gerne høre om det hele 🙂 Det var godt, at manden ville være med – bryllupsbilleder uden den ene halvdel er altså bare ikke helt det samme!

 2. Vi vil gerne høre det hele og se aaaallllee billederne, hihi, fik jeg nævnt at jeg elsker bryllupper?
  Hvor ser i smukke og glade ud, fantastisk kjole!

  • Ha ha, jeg skal gøre mit bedste. Bryllupper er bare fantastiske. Jeg ville ønske jeg havde råd til at holde sådan en fest én gang om året.

 3. Hold da op hvor er du fin! Kan godt forstå du har glædet dig til at iføre dig kjolen, og lade dagen udfolde sig.
  Fortæl hvad du har lyst til at dele, tror vi er mange der nyder at læse om små eventyrer! 🙂

 4. Åhhh hvor er I smukke… Eeeeeelsker bryllupsbilleder… Kan også kigge på mine egne igen og igen…

  Håber I havde den mest fantastiske dag som I med glæde vil tænke tilbage på resten af jeres liv…

 5. Kæmpe stort tillykke med jeres store dag – hvor ser I smukke og lykkelige ud. Jeg glæder mig til at høre mere om det hele, haha 😀 Er en sucker for andres bryllupper 😉

 6. Hvor er du smuk! Stort tillykke! Jeg kan aldrig få nok af bryllups billeder, så endelig flere af dem 🙂

 7. Et stort stort tillykke med jeres bryllup 🙂

  Men vil gerne se masser af billeder fra festen og også høre lidt om maden og evt bryllupskagen 🙂

  Bente

 8. Kæmpe stort tillykke med jeres bryllup – hvor er I et flot par! 🙂
  Glæder mig til at høre alt om jeres bryllup – og se flere billeder.

  Jeg er selv lige blevet forlovet, men skal dog først giftes til august næste år. Jeg har dog allerede fundet og købt min drømmebrudekjole, så nu er det med at holde formen, selvom jeg stærkt regner med det kan lade sig gøre. Men derfor er det altid rigtig dejligt med en masse inspiration i det hele taget. 🙂

  • Tak:-)

   Stort tillykke med forlovelsen og det kommende bryllup. Dejligt at kjolen er på plads. Det er bare en stor ting! Jeg fandt allerede min i november, og det har været meget mærkeligt ikke at kunne hoppe i den eller tage den frem, ligesom man vil gøre med andet nyt tøj. Men da jeg fik den på hos skrædderen i april, blev jeg forelsket på ny:-)

   Håber jeg kan give et par tips til jeres bryllup. Om ikke andet så synes jeg det er dejligt at se hvordan andre planlægger dagen. Man er jo totalt newbie på det område.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier