Søndagens

14.08.2014 af: Tine Kategori: Dagens

Kjole fra Vila, flip flops fra Ilse Jacobsen og ur fra Michael Kors

Kjolen er en gammel gammel sag, men jeg knuselsker den. Jeg føler mig så tilpas i den, og bliver glad af farverne. Så den røg på i søndags, hvor vi fejrede Sofias 3 års fødselsdag. Trods intens blæst og en masse bier/hvepse kunne vi heldigvis sidde i haven, og det er altså bare at foretrække, når den nærmeste familie udgør knapt 17 mennesker. Forhåbentlig snart 18. Min kære lillesøster er nemlig højgravid og har termin i næste uge. Det bliver så spændende, hvornår den lille bebs kommer ud og hilser på os – og ikke mindst om det blive en pige eller en dreng.

Jeg bliver helt nostalgisk når jeg ser min søster med stor mave, for det er faktisk lidt mærkeligt at tænke på at jeg aldrig skal være gravid mere. Vi er godt tilfreds med vores to dejlige unger, og kan ærligt talt ikke se, at der er plads til flere børn i vores hverdag. Det er jeg 100% afklaret med, men alligevel er det lidt trist ikke at skulle ae en (min) gravid mave mere, ikke at mærke små spark mere, og ikke at have duften at nyfødt barn helt ind i næseborene. Men det gør bare at jeg glæde mig til at min lille nevø eller niece kommer til verden. For moster her savner at kramme en nyfødt. Uhm!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Søndagens

  1. Uhhh hvor kan jeg nikke genkendende til det der med ikke flere børn… Det er så hyggeligt at være gravid.

    Og kan godt forstå du er glad for kjolen – den klæder dig super godt.

    • Det er sådan en lidt ambivalent følelse, for jeg savner helt klart følelsen af nyfødt barn, men jeg savner ikke marathonamning, natteroderi og remouladebleer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier