Weekend

16.08.2014 af: Tine Kategori: Dagens


Bukser fra Junarose, bluse fra Saint Tropez, wedges fra Tommy Hilfiger og ur fra Michael Kors

Ah, endelig weekend. Jeg har været træt og presset hele ugen, så det er dejligt at kunne tage den i roligt tempo et par dage. Desværre betyder weekend ikke at sove længe for Anton vågnede kl. 6 i morges. Og Sofia 30 minutter senere. Men de er heldigvis blevet interesseret i iPad og TV, så man kan godt hygge lidt den første times tid. Det er at foretrække i stedet for at spise morgenmad som noget af det første, for så kan formiddagen altså godt blive lang.

I dag fik vi besøg af smeden og har langt om længe fået lavet vores gæstebadeværelse færdigt. Det startede vi så også på i marts, så det har trukket lidt ud. Men nu kan vi endelig sætte kryds ved det projekt. Det næste bliver at få nye vinduer i stuen, soveværelse samt Sofias værelse. Her var der nemlig ikke skiftet, da vi købte huset. De nåede kun noget af huset. Men nu trænger de resterende, og det skal helst gøres inden vinter, da nogle af dem er ret utætte.

Jeg nåede også lige en tur på både posthus og apotek. Posthuset gemte på den fineste bog med bryllupsbilleder, som jeg har lavet. Skal nok vise den ved lejlighed. På apoteket skulle jeg hente øjendråber. Vågnede nemlig op med øjenbetændelse, så mit ene øje løber konstant i vand, og det ligner at jeg har fået et sæbeøje. Godt jeg kan gemme mig bag solbriller;-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier