Ferieoutfit: Maxi kjole

04.08.2014 af: Tine Kategori: Ikke kategoriseretVores aftener på Mallorca gik med at besøge all inclusive restauranten sammen med alle de andre (hollandske) børnefamilier for derefter at finde et bord uden for og tanke op af alle de lækre drinks. Jeg drak lystigt at strawberry daquiries, mojitos og magarithas. Mums! Imens hyggede ungerne sig til børne disco. Sofia blev nærmest helt besat af det, og snakkede stadig om hvornår vi igen skal danse med bamsen Bufo;-)

Jeg havde ikke pakket meget tøj i kufferten og havde derfor lidt tøjkrise efter det første par dage. For jeg synes ikke der var nok rent tøj til resten af turen. Men det endte lykkeligt, og den sidste aften kunne jeg hoppe i min elskede maxi kjole fra Vero Moda. Den er snart 4 år gammel, og jeg kan huske at jeg havde den med til Thailand, da jeg var nygravid med Sofia. Jeg følte alle kunne se min gravide mave på trods af at jeg kun var 7 uger henne:-). Jeg havde endnu ikke fortalt om min graviditet på jobbet, og frygtede at jeg skulle møde bekendte på en strand på Thailand, som så ville “sladre” på min arbejdsplads. Ha ha.

Print Friendly, PDF & Email

3 thoughts on “Ferieoutfit: Maxi kjole

  1. Pingback: Maxi Dress

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier