Maxi Dress

24.08.2015 af: Tine Kategori: Dagens

Kjole fra Vero Moda og flip flops fra Havainanas

I går var min til min nieces fødselsdag. Lille Mynte blev 1 år! Jeg havde ingen tid til at tænke over, hvad jeg skulle have på, da vi var tæt på at komme for sent ud af døren til fødselsdagsbrunchen. Vi havde nemlig haft mandens niecer på overnatning, og på trods af at vi stod tidligt op, så blev morgenen alligevel lidt presset;-)

Jeg endte derfor i en gammel maxikjole fra Vero Moda. Den har fulgt mig i tykt og tyndt, og der smerter mit hjerte at den efterhånden er ret slidt. Dog kunne den godt sidde mere til i taljen og hen over barmen, og det er måske en god anledning til at finde en ny. Jeg er nemlig ikke færdig med sommerkjolerne, da vi jo har booket 14 dage på luksusresort på Phuket i november måned. Så jeg er faktisk på udkig efter kjoler og bikini! I sær bikinier er dog svære at finde nu, for de sidste 14 dages suverænt vejr har tørlagt butikkerne totalt. Jeg regnede med at kunne finde en på udsalg, men jeg må nok sande at det bliver en mission impossible. Godt jeg har en London-tur i ærmet før afgang til Thailand. Forhåbentlig er der muligt at finde en klædelig bikini i en af Londons mange butikker!

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier