Dagens i Black Swan Kimono & Second Female Jeans

15.09.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Kimono fra Black Swan, jeans fra Second Female og pumps fra Sofie Schnoor

Jeg er ved at redde mig en forkølelse, så jeg pakker mig godt ind for tiden. Min Black Swan kimomo holder mig varm de fleste dage, men jeg nægter at trække i strømperne endnu. Vi har jo næsten ikke haft sommer?!

Jeans’ne fra Second Female er forholdsvist nye. De sidder helt tight og er meget lavtaljede. Det skal jeg lige vænne mig til. Jeg har det bedst i bukser og jeans med høj talje. De holder maven inde og der er ingen fare for at vise butt crack når man sætter sig ned. Så de lavtaljede bukser skal jeg lige vænne mig til. Men det går når kimonoen er uden på.

Billedet er fra i fredags, hvor jeg var presset på arbejdet, og var alt for sent hjemme. Heldigvis blev weekenden brugt på rekreation i København med min lille familie, og jeg nåede at få ladet batterierne ladet lidt op. Sygdommen vil dog ikke rigtigt forlade kroppen, så vi tager også en slappe i denne weekend. Vores eneste planer er at besøge en af de åbne gårde på Fyn – ligesom vi gjorde sidste år. Det var en kæmpe succes, så det skal vi selvfølgelig igen i år.

Print Friendly, PDF & Email

4 thoughts on “Dagens i Black Swan Kimono & Second Female Jeans

  1. kæmper med snot i lange baner, men det er godt nok for tidligt til strømper endnu! For 10 år siden blev jeg da gift i sandaler og bare arme, så det kan slet ikke passe der skal strømper og støvler på nu!! Så må jeg jo bare kæmpe med snotten i stedet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier