Spicy soup

07.10.2014 af: Tine Kategori: Mad

Regnvejret indbyder til suppe, og mens resten af familien spiste pizza med masser af ost og pepperoni, spiste jeg mig mæt i en spicy suppe med blomkål og kylling.

Den indeholder masser af krydderier og sætter gang i forbrændingen. Grønt er der ikke så meget af, men det kan jo bare tilføjes, hvis den skal være mere fyldig. Tænker at kål vil være godt at putte i. Jeg synes dog den fungerer fint med kun blomkål samt kylling på toppen.

Den er laves lidt på slum, men tager udgangspunkt i Madbandittens kylling i rød karry. Den ville nok smage bedre og se mere indbydende ud med en dusk frisk koriander på toppen, men heller ikke denne gang lykkedes det mig at finde noget i ordentlig kvalitet. Jeg nægter simpelthen at give 15 kr. for en krydderurt, som allerede hænger med hovedet.

Hvis I har nogle gode suppeopskrifter, så sig endelig til. Jeg skal nemlig have opereret en visdomstand ud i næste uge, og  skal have flydende kost efterfølgende. Så jeg tænker at lave en stor grydefuld i weekenden, så jeg kan pleje min tandpine i fred i næste uge.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Spicy soup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier