2015

02.01.2015 af: Tine Kategori: Børn, Mad

Jeg har holdt skærmfri hen over jul og nytår. Jeg har længe trængt til at koble helt af og nyde fridage med min lille familie – og det har jeg nydt i fulde drag. Vi startede juleferie fredag den 19/12 og skal først starte igen mandag, så vi har virkelig haft mange dage sammen. Det er jo totalt luksus i en hverdag, der eller bare farer forbi. Min mand er på job i dag, så ungerne og jeg hygger herhjemme. Vi startede dagen med en tur på legepladsen, men det var simpelthen så vådt og blæsende at vi hellere ville hjem og lege på værelserne:-)
Jeg har selvfølgelig en masse indlæg i ærmet, så I skal nok høre lidt om gaver, jul og nytår. I dag vil jeg dog nøjes med at fortælle lidt om de tanker, jeg har gjort mig for 2015. Jeg har nemlig opgivet min kur hen over julen, men starter selvfølgelig op igen. Det skete allerede i går. Jeg vil gerne tabe 10 kg mere. Gerne inden påske. Jeg har holdt min vægt over julen, men har ikke tabt mig synderligt siden midten af november. Så nu får den fuld skrue i januar, så jeg kan få gang i vægttabet igen. Jeg fortsætter med at spise nul stivelse, for det har virket for mig og min krop. Faktisk har jeg haft store problemer med vand i fingrene her hen over julen. Sikkert pga kartofler og brød. Så det undgår jeg nu igen. Billedet er fra gårsdagens aftensmad. Vi bagte nogle løg og stegte en bøf, og så toppede med nogle lækkerier fra nytårsaften. Det blev super godt på trods af enkeltheden.

2015 skal også blive året, hvor jeg rydder ud i mine ting. Jeg har et bugnende klædeskab og skoskab, og det kan sagtens optimeres. Jeg bruger ikke halvdelen af mit tøj, og det kan andre jo lige så godt få glæde af. Jeg synes nogle gange vi har så mange ting- også ungerne- så jeg tror vi skal være bedre til at rydde op og give videre. Jeg deltog som sælger på et loppemarked i september måned, og det kunne jeg egentlig godt tænke mig at gøre noget mere i.

Hvad vil I gerne opnå i 2015?

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “2015

  1. Kan varmet anbefale oprydning/udrykning. Jeg gjorde det her i efteråret og det gav mig et bedre overblik over hvad jeg har og samtidig at få parret tingene på andre måder end tidligere.

    Mit projekt for 2015 – må være at gennemføre en 10km’er og ellers få gjort noget ved det høje kolesterol tal.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

Kategorier