Anton 2 år

12.01.2015 af: Tine Kategori: Børn, Tumling

For 2 år siden kom min lille Anton-mand til verden på Svendborg Sygehus. På terminsdagen. Lørdag den 12/1-13 kl. 17.01. 3920 g og 51 cm lang. Efter en drømmefødsel i vand uden hjælpemidler af nogen art, men med et efterspil, som jeg godt kunne være foruden. I dag er alt dog glemt, og vi har fejret Anton efter alle kunstens regler. Han sov længe i morges, og vi vækkede ham med flag og sang i sengen. Gaver blev åbnet, og der blev leget med dem mens jeg bagte boller og lavede frugtfad til vuggestuen.

Det var en træt og glad lille mand, som blev puttet her til aften. Han forstod godt, at det havde været hans dag i dag! I går blev han fejret af mormor, morfar og oldemor på Lolland, og på søndag står den på fødselsdagsbrunch for resten af familien.

Billedet er for resten dugfrisk, for det er taget af vuggestuen tidligere i dag, da de fejrede hans fødselsdag. Manden og jeg kunne desværre ikke være med, men personalet er heldigvis søde til at tage masser af billeder. Så dem hygger jeg mig med at kigge igennem, mens jeg dvæler ved at min lille baby nu ikke er en baby mere. Han er jo en toårig dreng!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Anton 2 år

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier