Jeg eksperimenterer lidt med maden for tiden. Nogle gange ender det i skraldespanden, men andre gange ender det med at blive en genganger. Dette blev sidste nævnte. Jeg har lavet den bagte omelet to gange – på to forskellige måder. Begge kan anbefales, især hvis man en dag ikke har det store overskud til aftensmaden.
Denne version er lavet som en sandwich, dvs. foldet sammen, men jeg har også lavet samme opskrift som en pizza. Dvs. omelet som bund og så med ost og fyld ovenpå. Det var faktisk en udmærket pizza.
Opskriften er ganske enkelt. Fyldet er helt op til en selv, men til ovenstående billede har jeg brugt:
Ingredienser
Omelet
2 hele æg
1 æggehvide
Salt/peber
Fyld
Ketchup
En håndfuld pepperoni
En håndfuld cheddar
Fremgangsmåde
Pisk æggene sammen med en gaffel og krydr med salt og peber. Hæld på en middelvarm pande. Når omeletten er færdig på den ene side, vendes den og oversiden smøres med ketchup. Ost og pepperoni puttes på. Omeletten foldes sammen og den bages 12-15 min. ved 250 grader.
Jeg havde ikke andet grønt end avocado den dag, men da jeg lavede den som en pizzaversion. Dvs. ikke foldede den sammen inden den kom i ovnen, spiste jeg peberfrugt og grøn salat til.