Jul 2014

05.01.2015 af: Tine Kategori: Dagens

Jeg ved det er et noget forsinket jule-indlæg, men som skrevet tidligere, så har jeg ikke været på computeren hen over julen. Det har været et sindssygt efterår rent arbejdsmæssigt, så jeg havde virkelig bare brug for at koble helt af! Og det er jo ikke tit, man har muligheden i over 14 dage, så jeg har virkelig nydt bare at hygge med min familie. Heldigvis var ungerne også indstillet på ferie, og de har sovet længe alle dage. Det betyder bare rigtigt meget at man ikke bliver hevet ud af fjerene kl. 6, men kan snue til ved 8-9 tiden.

Vi tilbragte juleaften hos min mands søster, og vi havde en super hyggelig aften. Der var sindssygt mange gaver, men vi formåede nogenlunde at holde orden på kaos. Dog måtte vi holde pause fra gaverne et par gange, for fire børn med ca. 1 mio gaver hver, var uoverskueligt:-). Jeg var hoppet i den blå kjole fra Saint Tropez. Den gav plads til lidt dejligt julemad. Noget, jeg havde set frem til med længsel.

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Jul 2014

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier