Til julefrokost i Saint Tropez navy glimmer kjole

06.12.2014 af: Tine Kategori: Dagens, Detaljer, Nye køb

IMG_5862.JPG

IMG_5860.JPG

IMG_5859.JPG

IMG_5863.JPG

Fredag aften var jeg til julefrokost med mit arbejde. Jeg havde ærligt talt ikke de store forventninger, men det blev en fantastisk aften. Men sådan synes jeg tit det er. Det er tit de fester, man ikke regner for noget, som viser sig at blive de mest mindeværdige.
Jeg havde jo allerede shoppet tøj og sko til festen, så det var let at hoppe i den fine glimmer kjole fra Saint Tropez. Glimmereffekten forsvinder lidt på de uskarpe mobilbilleder, men det er altså virkelig en fin glimmer kjole. Den kan dresses op og ned efter behov. Jeg elsker de lange ærmer, som kan skjule bløde overarme samt den rynkede effekt hen over maven, som udligner topmaven.

Jeg så heldig at min søster kiggede forbi med ungerne inden jeg skulle afsted. Så jeg fik hende overtalt til at lave bløde krøller med glattejernet. Total Hollywood frisure. Må hellere få lært at lave det selv, da jeg jo nok ikke kan ringe efter min søster, hver gang jeg skal ud.

I dag har jeg ikke været meget værd. Op mod 20 granatæbleshots og snaps sætter sine spor, og jeg var nær ikke kommet igennem juleafslutningen med gymnastikforeningen her til eftermiddag. Forestil jer en hal propfyldt med slikhungrende børn, der styrter rundt om et juletræ! Puha. Det harmonerer ikke ligefrem med tungt hoved og alt for lidt søvn.

Print Friendly, PDF & Email

23 thoughts on “Til julefrokost i Saint Tropez navy glimmer kjole

  • Mange tak. Kan også selv begynde at se det nu. Blev faktisk lidt overrasket da jeg så billederne, for jeg kan godt se at der er sket noget.

 1. Wow hot mama 🙂
  Helt vild flot kjole, måske den skulle indkøbes herhjem til. Og hvor er det bare flot som du har tabt dig.
  Her er der først julefrokoster d 19 og 20 pyha 2 dage i træk og men har juleferie der så går nok.

  God søndag

  • Jeg må i hvert fald have kjolen i sort også! Den kan bruges i mange situationer.
   Puha, med to dage i træk. Det kan jeg simpelthen ikke mere. I hvert fald ikke hvis der skal drikkes snaps!

 2. Wau, siger jeg bare 🙂
  Man kan godt se at du har tabt dig……
  Og bruger samme størrelse som dig, og du ser ikke ud til at bruge xl på billedet, så jeg skal ud og have fingerne i sådan en kjole, og håber den sidder lige så pænt på mig, som den gør på dig 🙂
  Glædelig 2. søndag i advent….

  Hilsen
  Bente K.

  • Tak, Bente. Det er så dejligt når man finder en kjole, som passer til ens krop, og endda får en til at se mindre ud! Dem vil vi ha’ flere af:-)

   God søndag til dig også.

 3. Jeg stemmer lige i og siger at du ser brand-godt ud! Det gav mig lige håb om at det også kan lade sig gøre for mig.

  //B

 4. Jeg er simpelthen også lige nødt til at smide en kommentar, omend lidt forsinket.
  Hvor ser du bare fantastisk ud!! 🙂 Det er vildt flot som du har tabt dig og hold op, hvor bærer du den kjole elegant. 🙂

  • Tak. Jeg er virkelig helt paf over alle de søde kommentarer til de billeder. Jeg følte mig også virkelig godt tilpas den aften, så det er dejligt at det skinner igennem.

 5. Pingback: Den dér Saint Tropez kjole

 6. Pingback: Jul 2014

 7. Pingback: Nytår

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier