Party Outfit

16.12.2014 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Lørdag var vi til 30 års fødselsdag i det lokale forsamlingshus hos en veninde fra mødregruppen, og jeg var hoppet i endnu en ny kjole. Denne gang en grå blondesag fra Fransa. Den viste sig dog at være lidt for kold (ellers også var lokalerne for kolde), for jeg frøs hele aftenen. Og det blev ikke bedre da vi cyklede hjem efter midnat. Her var en uldfrakke ikke nok, og jeg brugte de første 30 minutter på at få varmen under dynen.

Ungerne blev passet af farmor og farfar, og vi nød en voksen-morgen om søndagen. Vi sov til kl 9, løb en tur sammen og spiste æg og bacon kl 11. På det tidspunkt ville vi normalt gøre klar til frokost, så det var vild luksus at tage morgenen i et noget andet tempo. Vores unger er nemlig ikke så gode til at sove længe, så vi er som regel oppe kl 6.30 alle dage hele året rundt. At de så godt kan sove længe, når de bliver passet, må jeg jo bare glæde mig over! Men hvorfor er det sådan? Sover jeres børn også længere, når de overnatter hos fx bedsteforældre?

Print Friendly, PDF & Email

11 thoughts on “Party Outfit

 1. Den er så smuk den kjole – den klæder dig virkelig godt, kold eller ej:-)
  Hvor har du købt den? Og hvordan er den i størrelsen? Er selv fra Odense, og ville da gerne iklæde mig den til nytår:-)

  Er i øvrigt den trælse type, hvis datter egentlig altid sover relativt længe – hun er kun 14 måneder, så relativt betyder 7.30-8-ish de fleste dage. Det er vi meget tilfredse med:-) Dog kan det være lidt æv at skulle vække hende i hverdagene indimellem, for vi skal jo op og af sted på job begge to og have hende i vuggestue, men det er vist et luksusproblem. Hun bliver puttet ved 19-tiden, men sover til gengæld ikke meget i løbet af dagen, så det må betyde, hun får sine timer om natten;-)

  • Jeg har købt den i en butik i Rosengårdcentret. Tror faktisk bare butikken hedder Fransa. Den ligger i blå gade ved Apoteket og Bianco. Jeg har den i en L, og den er vist meget normal i størrelsen. Den findes også i sort. Jeg gav 400 kr. for den.

   Dejligt at have en datter, der kan sove længe. Mine unger sover hverken længe eller tager lange lure i barnevognen, så jeg misunder dem, der har. I hverdagene må vi faktisk også vække vores børn ved 6.30 tiden, men i weekenderne kan de sjovt nok ikke finde ud af at sove længe. Jeg håber vi får lært dem det i juleferien:-)

 2. Holy shit….. Du ser SÅ godt ud Tine! Den kjole får virkelig din krop til at se stanglækker ud.

 3. Det er da den fineste kjole, jeg længe har set:-) den vil jeg gerne købe, nu da du sikkert er blevet for tynd til den;-)
  ❤️

 4. Pingback: Kjole med blondeoverdel fra Fransa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier