Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Lørdag aften i Gestuz kjole

26.02.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Lørdag var manden og jeg som sagt på date. Først lidt tid i spa’en på Bella Sky, så god italiensk mad på Fiasco og til sidst koncert med Lionel Richie. Og ja….. så kunne vi jo heller ikke undgå drinks i skybaren inden vi dejsede om i Bella Skys bløde senge.

Jeg var hoppet i min forholdvis nye Gestuz kjole. Nok ikke det bedste valg, da italiensk mad jo fylder en del, men maven er heldigvis godt gemt i de rynkede blonder:-) Jeg føler mig simpelthen så godt tilpas i kjolen, men glæder mig til at der ryger 5 kg mere, da den på nuværende tidspunkt er lige til den mindste side.

Print Friendly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier