Black Swan Jeans

26.03.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Nye købFor nogle uger siden var jeg til et privat home party med Black Swan. Jeg styrer ellers normalt uden om sådan nogle arrangementer, men da jeg desperat behøvede nye jeans, og havde hørt godt om mærket, så ville jeg gerne røre lidt ved tingene.

Lad mig starte med at sige at jeg blev positivt overrasket over arrangementet, men også over mærket. Black Swan laver rigtigt mange lækre ting. Man kan virkelig se og mærke at der er kælet for detaljer og materiale. Jeg blev forelsker i en del tøj, og endte også med at købe ind for 2500 kr. Jeg fik 2 par jeans, en kimono og en top med hjem. Umiddelbart en del over, hvad jeg normalt ville shoppe for, men jeg har (mis)brugt tøjet siden den dag, så jeg må bare konkludere at det er alle pengene værd:-)

Jeg havde som sagt brug for nye jeans, fordi de gamle (igen) er blevet for store. Jeg var på udkig efter et par sorte, men endte faktisk med et par blå og et par mørkegrå. Jeg har de mørkegrå på på billedet. I starten var jeg lidt i tvivl ang. farven, men jeg er blevet rigtigt glad for dem. De passer til det meste og har nogle fede detaljer med slankende lynlåse på lommerne. De er forholdsvist høje i taljen, så de gemmer blød mave, og så giver de en fin numse. Faktisk praler Black Swan af at lave “god røv” jeans, da lommerne er placeret strategisk korrekt. Og det skal man jo ikke kimse af:-). Den model, jeg har på, hedder Fanny og er rimeligt normale i størrelsen.

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Black Swan Jeans

  1. Pingback: Gloss Kimono fra Black Swan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier