7 Minute Workout

22.03.2015 af: Tine Kategori: Vægttab

Jeg har downloadet app’en Seven, som er en træningsapp med et (dagligt) 7 minutters træningspas. Træningen går ud på at lave højintensitet øvelser i 30 sekunder og holde pause i 10 sekunder. Og det gør man så i 7 minutter. Øvelserne dækker over alt lige fra sprællemand, til planke og armbøjninger. Jeg når at få lidt sved på panden, men i mit hoved er det den perfekte opvarming til en løbetur. Eller i mit tilfælde 10 minutters træning på den udendørs kældertrappe.

For det er lige netop det, som kostvejlederen har anbefalet mig. Jeg skal have noget mere cardiotræning ind i min hverdag. Og når nu jeg ikke rigtigt kan finde lyst til ugentlige løbeture, så må jeg kunne finde 10 minutter til at løbe på trapper.

Der har ikke været 100% fokus på sund mad denne weekend. I går spiste vi nemlig på restaurant før vi så Dirty Dacing i Tivolis koncertsal. Jeg byttede kartoflerne ud med mere grønt, men jeg sluttede til gengæld også af med en bananasplit. Og hold nu k*ft den smagte godt. Den var det hele værd!

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

One thought on “7 Minute Workout

  1. Pingback: Pæn Påske

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier