Pæn Påske

07.04.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Vægttab

Jeg håber I alle sammen har haft en god påske. Som jeg skrev den anden dag, så har min stået i hyggens tegn. Efter et par dage på Lolland med intenst samvær med mormor og morfar, nåede vi også at nyde det gode vejr hjemme i haven. Faktisk var vi i haven to dage i træk, og vi fik påbegyndt (og afsluttet) en masse projekter. Vores have bærer præg af at vi overtog huset fra et ældre ægtepar, så vi har fjernet en del bede for at gøre den mere nutidig. Jeg har flyttet mange sten hen over påsken, og jeg kan godt mærke at kroppen er træt – på den gode måde altså:-)

Udover havearbejde fik jeg også dyrket en del motion. Faktisk kom jeg ud at løbe hele tre gange. Og så har jeg lavet min 7 Minute Work Out også. Faktisk fungerer den fint sammen med en løbetur. Den ene dag brugte jeg den som opvarmning, men ellers laver jeg den efter løbeturen. Det er en god måde at af-jogge på. I hvert fald for mig. Løbeturene er stadig ikke min favoritdisciplin, men jeg kommer af sted. Der er det vigtigste! I går gad jeg egentlig ikke, men jeg kom af sted ved 19 tiden. Det var det smukkeste forårsvejr, og jeg endte med at løbe en fantastisk tur. Jeg tog en ny rute og pludselig havde jeg mistet orienteringen lidt. Jeg var simpelthen for opslugt af naturen, vejret og musikken i ørerne. Heldigvis havde jeg lige overhalet en cyklist, som var ved at rette på sin cykelhjelm, så jeg måtte spørge ham om vej:-)

De næste par dage bliver det ikke til meget motion, for kl. 5.40 i morgen drager jeg mod Berlin med arbejdet. Og jeg er først hjemme torsdag aften kl. 21. Dagene i Berlin er tætpakkede, så løbeskoene lader jeg blive hjemme. Dog skal vi vandre Berlin tyndt, så der kommer forhåbentlig nogle skridt på kontoen.

Billedet er fra påskefrokosten på Lolland. Jeg var igen igen hoppet Saint Tropez kjolen. Den redder mig hver gang. Især på de dage, hvor man ved at der skal list ekstra mad i maven. Den skjuler det nemlig godt:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Pæn Påske

  1. Hvor er du bare pæn, Tine. Er vild med det outfit! Lige min stil. Og det lyder som en dejlig påske I har haft. Du er sej med al den motion, der kan jeg slet ikke være med…
    Håber du får en god Berlin tur 😉

    • Tak! Hvor er du sød!! Jeg prøver virkelig med motionen. Løb er som sagt ikke min favorit, men jeg vil jo gerne have noget mere cardio ind i mit liv, så jeg prøver virkelig:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier