Dagens

12.05.2015 af: Tine Kategori: Dagens

Kjole fra Soyaconcept og flats fra Pretty Ballerinas

Ahmen, hvor er det lækkert med en 3 dages uge. Det skulle man have en gang om måneden. Desværre har jeg måtte være hjemme med en febersyg Sofia i dag. Hun var helt sløv i morges, og et tjek med termometeret viste 38,1. Ikke vildt høj, men jeg kunne se at hendes øjne var helt blanke. Vi afleverede Anton i vuggestue, og hun faldt i søvn på sofaen, så snart vi kom hjem. Efter en times søvn sagde temperaturen 40,1, så det var den helt rigtigt beslutning at holde hende hjemme. Jeg havde i forvejen regnet med en hjemmearbejdsdag, da jeg skulle lave en masse præsentationer, men jeg havde ikke regnet med at have at barn hjemme. Hun har dog sovet det meste af dagen, så lidt har jeg kunne lave. Hun har dog været meget kontaktsøgende, så jeg har siddet med computeren på skødet ved siden af hende i sofaen:-)

Jeg håber hun kommer sig hurtigt. Vi skal nemlig i sommerhus ved Ringkøbing Fjord med svigerfamilien. Ungerne glæder sig vildt til at der er egen pool. De har pakket badetøj, svømmevinger og dykkerbriller. Vi har to meget store vandhunde, og jeg er ikke sikker på at de bliver til at trække op af vandet. De har begge gået til svømning siden de var 2 måneder, så de er meget fortrolige med vandet. Sofia går til svømning, hvor hun er i vandet selv. Hun svømmer faktisk uden hjælp – bare hun har et bælte på.

Jeg pakker løbetøjet, og håber på at kunne løbe et par ture . Der er nemlig lagt op til det store ædegilde alle dage, så det ville være fint lige at få lidt sved på panden, så man ikke kommer hjem med et par kilo på sidebenene. Så hvis I har nogle gode ruter omkring Klegod, så sig endelig til:-)

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier