Til 30 års fødselsdag i Gestuz blondekjole

10.05.2015 af: Tine Kategori: Dagens

Kjole fra Gestuz og stiletter fra Bianco

I dag fylder min dejlige lillesøster 30 år! På en skøn søndag i maj. Og så ydermere på mors dag! I går fejrede vi hende til stor fest med sushi, drinks og god musik. Det var uden børn, og jeg var hoppet i det fineste festtøj. Nemlig min kjole fra Gestuz, som jeg hapsede til en god pris til udsalget i vinters. Jeg har haft den på et par gange, og jeg føler mig mere og mere tilpas i den. Den sidder ret stramt, og det er altså noget af en overvindelse at vise så meget krop!  Jeg har aldrig været decideret ked af min krop, men jeg har altid været meget bevidst om at klæde mig efter min kropstype. Og stramme kjoler har altså ikke været på programmet i rigtigt mange år. Men jeg prøver igen, og lader være med at tænke så meget på at maven måske er lidt for blød, numsen for bred og barmen for lille. Det må være nogle af glæderne ved at have født og ammet børn:-)

Jeg følte mig dog rigtigt godt tilpas i kjolen, og shape wear kan altså gøre rigtigt meget. Så behøver man ikke tænke alt for meget på hvor meget maven nu buler ud. Alt bliver ligesom holdt lidt mere på plads. Eneste minus er dog at det også trykker min barm flad. Og den er altså svundet noget ind under vægttabet, så den behøver faktisk ikke blive mindre! Kan I anbefale noget shape wear som ikke presser alt for meget på barmen? Jeg bruger lige nu en slags “underkjole” og det skal helst være samme princip. Jeg duer ikke til shorts eller høje underbukser, da jeg synes det ruller på de forkerte steder.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Til 30 års fødselsdag i Gestuz blondekjole

  1. Du ser super godt ud, Tine. Jeg har desværre ikke den store erfaring med shapewear, men det lyder fantastisk hvad det kan gøre.
    Og så er jeg vild med dit nye hår! Det er en super lækker frisure til dig, den klæder dig så godt!

    • Tak, søde Ann. Jeg har ikke et sekund fortrudt at jeg klippede så meget af mit hår. Det var virkelig slidt, tyndt og tungt. Den nye frisure er overraskende nem at holde. Jeg har nærmest ikke morgenhår, så det skal bare lige reddes lidt, og så er jeg good to go:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier