Dagens: Matching Vero Moda Pants & Top

26.05.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Bukser og top fra Vero Moda, ur fra Michael Kors og jakke fra Minus

Jeg er helt ude af min comfort zone med dette outfit, som jeg havde på i fredags. Men jeg synes faktisk det fungerer! Kæresten synes det ligner en pyjamas, og var ved at knække sammen af grin, da jeg fandt det frem om morgenen. Men hvad ved han?! Jeg synes ikke det er så slemt, når der sættes en lille jakke til. Sættet fra Vero Moda består af et par bukser med lommer og en top med spaghettistropper. Det er derfor lidt for koldt til at rende rundt i det nu, og jeg havde tilsat en gammel jakke fra Minus. Næste gang tror jeg dog, jeg vil prøve med en lys cowboyjakke. Og med nogle andre sko. Mine fødder ser jo sindssygt brede ud i dem. De må vist en tur videre i systemet;-)

Vi har nydt den forlængede weekend i fulde drag. Lørdag stod den på familiehygge og søndag besøgte vi Thomas Tog på Odense Jernbanemuseum. Det var virkelig et hit, og ungerne nød at køre i tog og veteranbus. I går nåede vi at lave lidt havearbejde, og så fik vi endelig samlet den sandkasse og det legehus, som vi købte i påsken! Sofia og Anton indtog legehuset med det samme, og nu venter vi bare på lidt sand til sandkassen, så den også kan indvies.

 

Print Friendly, PDF & Email

One thought on “Dagens: Matching Vero Moda Pants & Top

  1. Pingback: Dagens i Vero Moda sommersæt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier