Dagens i Vero Moda sommersæt

16.06.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Snik snakI kan nok hurtigt gennemskue at billedet ikke er fra i dag, da jeg jo står badet i solskin. Det er derimod fra i sidste uge, hvor der var noget højere temperaturer end der har været i dag! Giv os for dælen da sommeren tilbage! Jeg håber på godt vejr i weekenden så jeg kan få lidt sol på de blege stænger. De er simpelthen så hvide, at jeg ikke kan være bekendt at trække i kjoler med bare ben.

Dagens sæt er fra Vero Moda, og på trods af at manden synes det ligner et sæt nattøj, så har jeg det altså på på arbejdet. Jeg synes faktisk det ændrer meget at jeg har taget høje hæle på til. Det har et helt andet afslappet look med ballerinaer til.

Som I nok kan se i baggrunden, så er vi i gang med den store oprydning i haven. Vi har boet i vores hus i snart 2½ år, men har ikke haft så meget overskud til at gøre noget ved haven. Men nu har vi set den an et par somre, og ved hvad der skal blive, og hvad, der skal fjernes. Bagerst i haven var et kæmpe bed med 4 meget store buske. De er nu blevet halveret i højde og drøjde, og bedet er lavet mindre for at få mere græsplæne. Vi er desværre lige sent nok ude til at så græs, så det må blive til efteråret. Bedet var umuligt at holde, da det var fyldt med alle mulige planter og ukrudt. Så vi fik luget grundet ud, og har nu lagt dug og barkflis på. Så håber vi ikke at det kræver så meget! Førhen kunne vi jo stå på hovedet i bedet hver weekend for at fjerne ukrudt.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Dagens i Vero Moda sommersæt

  1. Min 8 årige niece sagde noget passende i dag: Jeg elsker den danske sommer – det er den bedste dag på året 😉

    • Ha ha, det har hun jo helt ret i! Dog synes jeg det er ret ekstremt i år, da vi nu er midt i juni og kun har haft 1 eller 2 sommerdage. Det er jo helt skidt. Forhåbentlig får vi så sommervejr til helt ind i september.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier