Dagens i All Black

28.05.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Nye køb

Top fra Black Swan, bukser fra Educe, peep toes fra Sofie Schnoor og ur fra Michael Kors

Det er egentlig ikke med vilje at jeg har klædt mig helt i sort, men i løbet af formiddagen gjorde en kollega mig opmærksom på, at jeg havde en stor gul plet på skulderen af den korte guldjakke, jeg havde taget på. Så den smed jeg altså til fordel for bare arme. Jeg er ellers ikke særligt stor fan af mine arme!! De er mildest talt mit ømme punkt. Jeg hader dem mere end den bløde mave;-). Men hellere det end en kæmpe plet på skulderen. Især når dagen har budt på 25 års jubilæum på jobbet. Det er jo typisk at man har sådan en forpligtelse når man har en kæmpe plet på tøjet.

Mine bukser er helt nye. De blev impulsshoppet i fredags, da jeg længe havde været på udkig efter et par skinny sorte jeans. De andre er nemlig igen blevet for store, og jeg kan altså bare ikke leve uden. De er af mærket Educe. Et for mig helt ukendt mærke. Ikke desto mindre er de rigtigt lækre. Der er tilpas med stretch i, så de sidder til alle de rigtige steder. Samtidig har de nogle fede detaljer. Fx en læderlomme, læderstropper og matte knapper. Jeg kan varmt anbefale dem! Prisen var vist 599 kr., så det er vel meget rimeligt for et par jeans. I den butik, jeg købte mine i, fandtes de også i blå og hvid. De hvide prøvede jeg også, men de var simpelthen for gennemsigtige. På trods af hudfarvede trusser, kunne man se alt. Hvorfor er det sådan med de fleste hvide bukser? Forstår ikke at man ikke kan lave et par anvendelige hvor man ikke kan se trusser eller lommekanter?!

Toppen har jeg vist ikke vist jer før. Den er fra Black Swan, og jeg købte dem til et af deres home parties. Den har også nogle lækre detaljer med blondestykket foran, en slids øverst på ryggen og den buede kant ved numsen. Det er altså bare de ting der gør, at jeg gider give lidt ekstra for nyt tøj. Black Swan starter for resten udsalg en af de nærmeste dage, så man kan være heldig at finde toppen med 40% rabat. Min er en str. L, så den er rimelig normal i størrelsen. Hvis man ikke kan vente til udsalget online, så kan man købe med rabat via deres konsulenter allerede nu!

 

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

4 thoughts on “Dagens i All Black

 1. De der arme skal du ikke være ked af at vise frem. De er da slanke. Med din træning så bliver de også tonede -så bare hæng i. Og så har du fået virkelig pæne ben. Din træning har virkelig gjort dem flotte – glæder mig til jeg kan gå i gang efter end graviditet. Du er meget inspirerende.

  • Godt de ser slanke ud, for de er godt nok slatne, når man kommer tæt på;-)
   Ja, mine ben har ændret meget form. Min mand mener jeg er ved at få løbe-ben, da mine lægge træder mere og mere frem.
   Jeg hepper på dig mht. til træning. Jeg kan mærke det giver mig så meget energi at gøre noget for mig selv, så det er bare med at komme i gang når overskuddet er dér:-)

 2. Pingback: Sorte Jeans & Hvid Blondetop

 3. Pingback: Dagens i nederdel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier