Nyt sommerhår

07.05.2015 af: Tine Kategori: Personlig pleje

På trods af at min lillesøster, har sin egen frisørsalon, Salon Pernille Bjørn på Læssøegade i Odense, så er jeg ikke blevet klippet siden november. Hun har været på barsel, og har ikke ville have saksen op af tasken alt for tit. Og det er jo forståeligt nok, men lidt irriterende, da mit hår bare er blevet længere og længere. Mere og mere slidt. Og mere og mere gråt!

I går havde hun dog endelig tid til at klippe og farve mig. Hun er nemlig startet op igen efter barsel. Jeg havde egentlig regnet med at jeg bare skulle studses og lysnes lidt, men mit hår var så smadret, at søster synes, det skulle klippes af. Og det blev det så! Hun foreslog en lang tung page. Jeg var godt nok i tvivl i mange gange, men det viste sig at være det helt rigtige valg.

Jeg synes længden er ret flatterende, og gør heldigvis ikke mit ansigt bredere. Jeg har jo ret runde kinder, så det er altid lidt af et sats med page. Det kan hurtigt blive for rundt og for konet. Det har jeg prøvet et par gange. Denne gang ramte søster dog plet, og jeg er virkelig glad for de 10-15 cm, som er røget. Jeg føler mig yngre med det nye hår, og så er det altså bare lækkert med lyse lokker igen.

Print Friendly, PDF & Email

6 thoughts on “Nyt sommerhår

 1. Synes at dit nye hår klæ’r dig rigtig godt 🙂

  Men hvilken mascara bruger du?? Det var da nogle store flotte vipper du har 🙂 Fortæl fortæl 🙂 Og stort tillykke med dit flotte vægttab.

  God weekend, til dig og din familie.
  Hilsen
  Bente K.

  • Tak!

   Jeg bruger L’oreal 4 x Voluminous. Den er rigtig god til mine vipper. Jeg er fra naturens hånd udstyret med lange vipper, så jeg vil “bare” gerne have dem tykkere. Mascaraen er skide god for den klumper ikke, og så holder den en hel dag og nat. Kan varmt anbefale den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier