Min yndlingsmascara til lange fyldige vipper

16.05.2015 af: Tine Kategori: Personlig pleje

Jeg bliver ofte spurgt om jeg har kunstige vipper. Det hænger nok sammen med at jeg fra naturens side er udstyret med lange og mørke vipper. Ja, de er egentlig også ret fyldige. Min mascara er dog også rigtig god, og jeg tænkte derfor at I  måske ville høre om den. Jeg har tidligere vist mine skønhedsrutiner, men mascaraen er i mellemtiden skiftet ud. Da jeg blev gift sidste år, var jeg nemlig ude at sondere terrænet. Og der faldt jeg over L’oreal 4 x Voluminous Waterproof Mascara. Den er så god, at den har overtaget pladsen som min favorit.

Når jeg ligger mascara starter jeg altid med at bukke vipperne med en vippebukker. Jeg har en helt almindelig tang til det formål. Hvis jeg ikke bukker vipperne, bliver de simpelthen så lange med mascara, at jeg ikke en gang kan have solbriller på. De støder simpelthen mod glassene. Samtidig synes jeg at vippet åbner mine øjne, da vipperne ellers godt kan skjule dem lidt.

Jeg ligger et lag mascara på både de øverstes og nederste vipper. Hvis jeg skal til fest, kan jeg godt finde på at give dem flere gange. Men så synes jeg godt de kan klumpe lidt sammen. Så én omgang mascara virker bedst for mig:-)

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier