Dagens i Saint Tropez Oldie but Goodie

26.04.2015 af: Tine Kategori: Dagens, Motion, Vægttab

Kjole fra Saint Tropez, halskæde fra Marc by Marc Jacobs og flats fra Pretty Ballerinas

Billedet er ikke fra i dag, men fra i torsdags. I dag har jeg nemlig tilbragt det meste af dagen i løbetøj, da jeg har deltaget i mit første løb nogensinde. Nemlig I Form løbet her i Odense. Det var lidt af en hurtig beslutning, og jeg blev først tilmeldt sent torsdag aften. Egentlig havde jeg først afvist idéen om at deltage da en fra min mødregruppe ville have mig med, men jeg skiftede mening, da jeg gerne ville teste min form. Jeg har løbetrænet intenst den sidste måned, og løb min første 5 km sidste weekend. Endda i en udmærket tid for en utrænet løber som mig. Så jeg er jo vant til at løbe, men tænkte at jeg gerne ville have haft lidt flere kilometer i benene inden jeg skulle prøve kræfter med et officielt løb. Men det gik faktisk over al forventning. Jeg var ikke for alvor presset på ruten rundt i Odense centrum. Lungerne blev presset en lille smule, da vi 1½ kilometer før mål skulle op ad en lang bakke, men mine ben var gode. Jeg tror faktisk godt jeg kunne have løbet lidt længere i dag:-)

Den fejl har jeg dog lavet tidligere. Nemlig at gå alt for hurtigt frem, fordi jeg har følt mig klar. Da jeg for alvor begyndte at løbe i august sidste år, øgede jeg (for) hurtigt distancen, og efter en måned kunne jeg ikke støtte på mit ene ben pga. et ømt knæ. Jeg måtte derfor stoppe fuldstændig. Jeg kunne godt holde til den ugentlig kvinde cross, men længere distancer gik ikke. Derfor er jeg meget opmærksom på at tage turene i et roligt tempo denne gang, og ikke at gå for hurtigt frem. Min løbepause endte med at vare til februar i år, og siden da har jeg løbet små ture for at få mere styr på ben og teknik.

Men i sidste weekend nåede jeg så de gyldne 5 kilometer uden at være presset. Det var derimod også en tur, som godt kunne have været længere. Men nu holder jeg fast i 5 km de næste par uger, og så kan jeg lige så stille og roligt øge tempo eller distance. Jeg vil meget gerne kunne løbe 10 km når vi kommer hen i efteråret. Det er faktisk helt surrealistiske at høre mig selv, sige det, for løb har aldrig været en favorit! Men jeg er blevet grebet af det. Nok fordi jeg kan se så meget fremgang. Da jeg startede til kvinde cross i april sidste år, kunne jeg ikke en gang løbe 1 km. Så det giver virkelig vinger at det hårde arbejde med både træning og vægttab kan ses på den måde.

Min mand løber også, og træner til både ½ og helmarathon, så det kan godt være lidt at et puslespil at finde tid til træning. Men vi er gode til at give hinanden plads, og vi løber enten om aftenen, når ungerne er puttet eller om morgenen i weekenden. Det er en fantastisk måde at starte lørdag morgen på, når man kl. 7 kan løbe i dansk forårsvejr mens fuglene pipper løs. Det er nærmest terapi for mig, og jeg nyder tiden helt for mig selv.

 

Print Friendly

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 405

2 thoughts on “Dagens i Saint Tropez Oldie but Goodie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier