Minus 42,5 cm

23.06.2015 af: Tine Kategori: Vægttab

Tænkte at det var tid til at gøre status over den vægtabsrejse, som jeg begyndte 1. august 2014. Jeg har målt mig siden dag 1, og de perioder hvor vægten har stået stille, er der faktisk sket rigtigt meget med tallene. Siden jul har jeg “kun” tabt 5 kg, men der er til gengæld sket rigtigt meget på talsiden. Det hænger jo nok sammen med at der er skruet gevaldigt op for motionen, og tingene er blevet omplaceret. Men når det går langsomt med vægten, så er det meget motiverende at se at maven skrumper ind.

Jeg er blevet 42,5 cm mindre fordelt på hele kroppen. Næsten halvdelen er forsvundet lige på maven. Og det kan virkelig mærkes!! Jeg kæmper stadig med de sidste centimeter, men de sidder godt fast. Jeg skulle helst 4-5 cm længere ned for at ramme den anbefalede højde/talje ratio på 0,49. Jeg kæmper videre at håber at en kombination af løbeture og vedvarende fokus på god mad, hjælper mig derned.

Mine kinder har jeg ikke målt, men det er vist synligt for enhver, at de er blevet markant mindre;-)

Print Friendly, PDF & Email

16 thoughts on “Minus 42,5 cm

 1. Jeg skriver sjældent en kommentar, når jeg læser de forskellige blogs. Men jeg bliver simpelthen nødt til at sige ‘thumbs up’. Hvor er der bare sket en stor forandring

  • Tak for den søde kommentar. Det betyder meget for mig at folk tager sig tid til at kommentere. Og ja, der er sket rigtigt meget. Det bliver meget tydeligt når man kigger på gamle billeder samt hiver målebåndet frem.

  • Mange tak! Jeg synes virkelig også jeg har kæmpet, men når jeg tænker nærmere over det, så har det faktisk ikke været så svært. Det svære var at tage en beslutning om at det skulle være NU, og at jeg ville give mig selv 110%. Har tabt mig før, men jeg har simpelthen ikke været klar til at lave mit liv om. For det kræver så stort et vægttab. Både på madsiden men så sandelig også mht. motionen.

 2. Jeg følger dig også, og kommenterer også sjældent. Men du fortjener anerkendelse.. imponerende forskel..gid jeg havde din viljestyrke.

  Det er en hyggelig blog du har 🙂

  • Tak for at du tager dig tid til at kommentere. Det betyder virkelig meget! Og tak for den søde anerkendelse. Det kræver viljestyrke, men det er det hele værd;-)

 3. Wow. Hold nu op, hvor er der bare sket noget. Og hvor ser du bare godt ud! Hold op, hvor må du være stolt af dig selv, for det der er da noget af en bedrift. Har selv smidt 20 kg, så jeg ved godt hvor hårdt arbejde et vægttab kan være!
  Og tak for mange lækre opskrifter. Det er virkelig dejligt med lidt inspiration!
  Knus her fra!

  • Tak for de søde ord! Det kræver hårdt arbejde at lægge sin kost om – men det ved du jo selv med dit flotte vægttab!
   Dejligt at du kan bruge opskrifterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier