True Curves Forever

10.06.2015 af: Tine Kategori: Nyt, Samarbejde, Vægttab

I sidste uge fik jeg lov til at vælge en BH hos TrydeAndres.dk, som er en fynsk butikskæde og webshop. Jeg har handlet hos Tryde Andrés butikker i mange år, og kender mange af deres mærker. Dog har jeg aldrig været storforbruger af Triumph, som var det mærke, jeg endte med at vælge, så jeg var lidt spændt på at mærke kvaliteten og prøve den på.

Jeg  valgte en BH fra deres True Curves Forever serie. Jeg vil kalde det en hverdags BH, fordi den er ideel til at bruge under stramme bluser og halvgennemsigtige skjorter pga. den glatte vatterede skål. Stropperne gør at man ikke kan have toppe eller kjoler på med helt tynde stropper, men under en top med almindelige stropper kan man ikke se dem. Jeg ved ikke noget værre end når mine stropper kan ses, så faktisk undgår jeg helst BH’er med alt for meget pynt/blonde ved stropperne.

På trods af stropperne, så er BH’en blevet brugt rigtigt meget siden modtagelse. Den er dejligt blød i midterstykket, og den gnaver ikke nogle steder. Og den knirker heller ikke. Det har jeg oplevet en del med mine BH’er fra Change. Det er altså hamrende irriterende at man kan høre sig selv!

Jeg har snart været i gennem mange BH’er i forbindelse med mit vægttab, og denne erstattede en, der var blevet alt for stor i skålene på trods af at den ikke vare mere end 6 måneder gammel. For desværre er det ikke kun mit taljemål, der er skrumpet ind, men også barmen, der er blevet betydeligt mindre. Det ender sgu med at det ikke kun er maven, der skal opereres, men også barmen, der skal have en tur;-)

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier