Ferie!

18.07.2015 af: Tine Kategori: Børn, Snik snak

Så har vi endelig ferie! De sidste uger har godt nok været hårde at komme igennem. Ikke fordi der ikke har været nok at lave, men det er godt nok svært at motivere sig selv, når alle andre er på ferie. Man går lige som i feriestemning før tid, når arbejdspladsen er affolket.

For et par uger siden begyndte vi at lege med tanken om at tage en afbudsrejse til sydens varme sol, men i tirsdags skød vi den tanke væk, for det var simpelthen for dyrt. Vi havde jo besluttet at holde sommerferie hjemme netop fordi vi skal til Thailand senere på året. Men julivejret fik os på andre tanker. Dog er det simpelthen for åndssvagt at bruge så mange penge på at rejse med så få måneders mellemrum. Thailandsturen skal nok løbe op i 60.000 kr., så jeg synes det var over the top også at smide 30.000 kr. efter en uges sommerferie. Min kære bankmand var overraskende nok ikke helt enig, men kunne i sidste ende godt se, at vi måske kunne bruge pengene anderledes.

Så nu bliver sommerferien altså holdt hjemme. Men det er vigtigste er jo også at hygge med min lille familie. Ungerne er nok ligeglade med om vi er i Danmark eller i Grækenland. Dog har de spurgt meget ind til strand og pool, så forhåbentlig bliver vejret til at vi kan bade lidt uden for.

Print Friendly, PDF & Email

2 thoughts on “Ferie!

  1. Vi har lige været på ferie ved Gardasøen i en uge. Vi kørte selv og med en overnatning på vej derned blev det kun ca 6500kr. for 2 voksne og 2 børn. Så kommer der selvfølgelig penge til mad og sjov oveni

  2. Uh, vi har haft nøjagtig samme overvejelse! For et par uger siden sad vi også og søgte afbudsrejser fordi…ja…fordi denne her sommer ikke er særligt sommeragtig. Vi endte dog også med at synes at det var alt for dyrt for en spontan ferie så vi gemmer pengene til vi skal op og besøge min bror i Nuuk senere på året 😀

    Rigtig god ferie til jer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Kategorier