Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/thespacebetween.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 601

Pseudotvillinger #5

07.07.2015 af: Tine Kategori: Børn

Der er efterhånden ret lang tid siden mine dejlige unger har været på bloggen. De vokser jo som ukrudt for tiden, og billedet er faktisk allerede forældet selvom det kun er en måned gammelt. Ikke nok med at de bliver større rent højde- og drøjdemæssigt. De bliver også større og større banditter! De formår virkelig at rotte sig sammen og snøre deres forældre. Den anden dag havde vi en situation ved madbordet, hvor Anton kun ville spise ærter. Han fik at vide af mig, at han skulle spise en frikadelle inden han kunne få flere ærter. Det var han selvfølgelig ikke tilfreds med og blev ved med at prøve mig af. Da jeg kigger væk smider Sofia nærmest ærterne over til ham! “Mor, hvis Anton vil have ærter, så skal han da have det!”

Ja, de ved nok hvordan de skal holde sammen for at få, hvad de vil have. Det er jo egentlig ret kært at se på, men det kræver også at vi er ret tydelige i vores udmeldinger. Men sådan er livet som forældre jo:-)

Der er 1 1/2 år imellem Anton og Sofia, og de bliver tit opfattet som tvillinger. Dog synes jeg der er stor forskel på dem rent udviklingsmæssigt. Det hænger nok også sammen med konstellationen storesøster/lillebror. Piger er jo pr definition længere fremme, så det gør at Anton ikke haler så frygteligt meget ind på Sofia. Der er stadig nogle ting, han ikke kan og ikke må, og det lader vi selvfølgelig Sofia vide. Der skal også være lidt fordele ved at være den store – også selvom man har en lillebror lige i hælene.

Print Friendly

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Følg via bloglovin

Follow

Følg via email

Follow

@tinethespacebetween

Kategorier